Moj nalog

Verzija na engleskom

Camptune X

Brzo i jednostavno menjajte veličinu particija na Mac-u!

 • Jednostavna preraspodela prostora između NTFS i HFS+ volumena

 • New Preraspodelite 2GB BESPLATNO!

 • Podrška za Core Storage (Fusion Drive / FileVault)

 • New Boot Media Builder kompatibilan sa funkcijom System Integrity Protection*

 • New Podrška za OS X 10.11 El Capitan

Informacije o proizvodu

 

Možda se pitate Zašto bi uopšte trebalo da menjam veličinu volumena na svom Mac-u? Međutim, pitanje je vremena kada će se jedan od volumena napuniti podacima i kada ćete morati da oslobodite prostor na disku. Velika je verovatnoća da se neophodan prostor nalazi na susednoj particiji koja sadrži drugi operativni sistem, pa ćete morati da promenite veličinu oba volumena da biste dodali slobodan prostor jednom od njih.

 

Promena veličine Boot Camp particija u prošlosti je bio dugotrajan i naporan postupak. Dobijanje volumena željene veličine obično je podrazumevalo sate čekanja dok se ne završi pravljenje rezervne kopije, pomeranje granica volumena i ponovno zapisivanje slika. Sada sve ovo možete da obavite za nekoliko minuta.

 

Paragon Camptune X je jednostavno najbrži način da promenite veličinu particija. Umesto da trošite vreme na rad sa arhivama, diskovima i aplikacijama, iskoristite ga da uradite nešto kreativnije sa svojim Mac-om!


Ne provodite sate

Povećajte ili smanjite Boot Camp particije za samo nekoliko minuta

 

 


Nema potrebe da ponovo pokrećete Mac da biste obavili ponovno particionisanje

Camptune X sada radi direktno na Mac OS X-u

 

 


Volećete ga zbog njegove jednostavnosti

Da biste promenili veličinu particija pomoću programa Camptune X, treba da obavite tri jednostavna koraka:

 • Pokrenite Camptune X
 • Podesite željenu veličinu volumena pomeranjem granica particije
 • Obavite radnju

 

 


Stručnjaci kojima možete da verujete

Od 1994. Paragon Software Group pruža pouzdana rešenja koja su se dokazala na tržištu pomoću kojih preko 8 miliona klijenata postiže maksimalnu produktivnost. Pratimo IT industriju, vesti i trendove i redovno vam šaljemo novosti o proizvodima i poboljšanja.

 

Posetite svoj lični MyParagon nalog na kojem redovno objavljujemo najnovije vesti i najbolje ponude.

Upoznavanje sa proizvodom

Iskustva korisnika


 • Mac Essence,
  http://macessence.com

  Camptune X je sjajan softver po veoma niskoj ceni od $19,95. Ako koristite Bootcamp ili to planirate, preporučujem vam da kupite Camptune X. Sigurno će vam zatrebati.


 • Mac Bed,
  www.macbed.com

  Da biste preraspodelili slobodan prostor na Mac-u, nekada je trebalo da napravite rezervnu kopiju Boot Camp particije, izbrišete particiju, ponovo napravite NTFS particiju sa novom veličinom i najzad vratite rezervnu kopiju Windows particije na NTFS particiju, što može da traje od 2–5 sati. Srećom, Paragon Software je razvio Camptune X, koji isti posao obavlja za nekoliko minuta!


 • Heber Bothi,
  customer at MacUpdate.com

  Radi savršeno. MacBook 15 Retina sa verzijom operativnog sistema 10.8.3. Koristio sam ga samo jednom i savršeno je funkcionisao. Trenutno ga ne koristim, ali ako mi ponovo zatreba, veoma lako se koristi i ne sumnjam da će se pokazati sjajno.

Tehnička podrška

 

Paragon Software pruža efikasnu i kvalitetnu podršku prilagođenu vašim potrebama. Staramo se da svaki problem rešimo na vaše zadovoljstvo. Na najbolji način koristite naše proizvode dugo nakon što ih kupite i instalirate!

 

My Paragon › Forum za podršku › Zahtev za podršku ›

 

 

*Da biste saznali više o kompatibilnosti programa Camptune X sa funkcijom System Integrity Protection, posetite Knowledge Base >>Mac® & the Mac® Logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
Windows® & the Windows® Logo are trademarks of Microsoft Corporation, registered in the U.S. and other countries.