Moj nalog

Verzija na engleskom

Hard Disk Manager 15 Suite

Sveobuhvatno rešenje za potpunu zaštitu i održavanje računara, kao i upravljanje njim!

  • Imamo sva neophodna rešenja za upravljanje savremenim čvrstim diskovima

  • Ceo asortiman rešenja za pravljenje rezervnih kopija, vraćanje izgubljenih podataka i particionisanje

  • Brza migracija na nove HDD i SSD diskove i virtuelne mašine

  • New Bezbedno brisanje podataka na SSD diskovima

  • New Ugrađen Recovery Media Builder 3.0

  • New Podržava Windows 10!

39,95 €  |  Demo

Hard Disk Manager 15 Suite je idealno rešenje za upravljanje sistemom i podacima za zahtevnog privatnog korisnika. Pouzdane i fleksibilne funkcije za pravljenje rezervne kopije i oporavak sistema, alatke za optimizaciju, sve što vam treba za savršeno particionisanje, novo Paragon okruženje za oporavak sistema, pouzdani algoritmi za brisanje podataka i još mnogo toga... sve ovo čini Hard Disk Manager 15 savršenim pratiocem vašeg računara tokom njegovog celog životnog ciklusa.

Pravljenje rezervne kopije sistema i podataka

Hard Disk Manager 15 Suite automatski obavlja sve zadatke za pravljenje rezervne kopije – od pravljenja rezervne kopije celog sistema, pojedinačnih particija ili samo izabranih datoteka. Tehnologije za inkrementalno i diferencijalno pravljenje rezervne kopije u programu Paragon Hard Disk Manager omogućavaju izuzetno efikasno i neprekidno pravljenje rezervnih kopija sistema. Jedna kompletna rezervna kopija celog računara praćena redovnim inkrementalnim rezervnim kopijama obezbeđuje da vaš računar uvek bude bezbedan. Novi kontejneri rezervnih kopija u pVHD formatu ubrzavaju pravljenje rezervnih kopija na mrežama (npr. NAS).

 

Osim toga: Možete da koristite čarobnjak za dopunske datoteke da biste dodali prioritetne datoteke postojećim rezervnim kopijama van ciklusa pravljenja opšte rezervne kopije.

 

Paragon medijum za oporavak sistema

Ako vaš operativni sistem više ne može da se pokrene, možete da pokrenete računar pomoću butabilnog Paragon okruženja za oporavak sistema i učitate postojeću rezervnu kopiju, obezbedite važne podatke ili otklonite greške pri podizanju sistema. Novi Recovery Media Builder 3.0 vam omogućava da izuzetno lako i fleksibilno napravite sopstveno okruženje za oporavak sistema. A zahvaljujući najnovijoj WinPE tehnologiji, okruženje za oporavak sistema se jednostavno koristi.

Da li se vaše rezervne kopije nalaze na mrežnom disku? Onda možete da koristite napredne opcije i dodate mrežnu konfiguraciju i mrežni disk dok istovremeno pravite medijum za oporavak sistema.
Više informacija o novom medijumu za oporavak sistema (Engleski) >>

 

Oporavak i prilagođavanje sistema

Šta da radite ako dođe do problema?

Sa Hard Disk Manager-om, uvek ćete biti bezbedni. Bez problema ćete moći da vratite u prethodno stanje postojeće rezervne kopije zahvaljujući integrisanoj pomoći – čak i na različitom hardveru. Pruža vam potpunu fleksibilnost i može da vrati u prethodno stanje ceo sistem, određene particije ili samo pojedinačne datoteke.

Universal Image Mounter (UIM) vam obezbeđuje pun pristup bezbednim datotekama u bilo kom trenutku. Jednostavno označite arhiviranu rezervnu kopiju kao mrežni disk i datoteke koje sadrži će odmah postati dostupne, kao da koristite običan čvrsti disk.

Particionisanje i optimizacija

Mehanizam za particionisanje visokih performansi kompanije Paragon obavlja sve zadatke za particionisanje čvrstog diska i optimalno koristi raspoloživi prostor na disku. Zahvaljujući funkciji za automatsko poravnavanje particija* uvek možete da dobijete vrhunske performanse od SSD i čvrstih diskova sa 4-K sektorima i RAID volumenima.

 

U naprednom režimu na raspolaganju imate alatke za preciznu analizu i popravku, koje vam omogućavaju da otklonite probleme sa pokretanjem sistema ili analizirate status čvrstog diska.

 

Jednostavna migracija sistema

Napredni čarobnjak za migraciju u novom Hard Disk Manager-u omogućava izuzetno jednostavno premeštanje sistema. Ako želite da iskoristite prednosti brzog SSD diska, onda postojeći sistem jednostavno možete da premestite na taj tip medijuma za skladištenje. Omogućava vam da razdvojite korisničke i sistemske podatke i da ih rasporedite na različitim ciljnim čvrstim diskovima da biste na najbolji način iskoristili prostor na SSD-u. Ako vam treba virtuelni klon Windows sistema, P2V čarobnjak za prilagođavanje operativnog sistema vam pomaže da prilagodite sistem konvencionalnim hipervizorima (kao što su VMware Workstation, Oracle Virtual Box ili MS Hyper-V). A ako želite da testirate novi softver, na raspolaganju vam je virtuelni sistem za testiranje.
Nabavili ste novi računar ili verziju Windows-a? Zašto ne biste sačuvali samo virtuelnu verziju prethodnog sistema na koju možete da se oslonite ako vam zatreba?

 

Pouzdano brisanje podataka

Vaši privatni podaci pripadaju samo vama, čak i kada povučete iz upotrebe stari čvrsti disk. Međutim, profesionalci mogu da povrate podatke koje ste izbrisali –, čak i ako fizički uništite čvrsti disk.

Međutim, pomoću funkcije za brisanje u Hard Disk Manager-u možete da oslobodite prostor za skladištenje i budete sigurni da su podaci zauvek izbrisani. Jednostavno koristite efikasne Paragon algoritme za brisanje ili napravite sopstvene.

 

Hard Disk Manager verzija 15 sada sadrži funkcije za brisanje SSD diskova koje bezbedno brišu podatke sa SSD-a bez skraćivanja njegovog radnog veka!

 * Automatsko poravnavanje particija je uvek aktivno tokom radnji kreiranja/premeštanja, tokom preraspodele slobodnog prostora/menjanja veličine samo kada se te radnje obavljaju na levoj granici particije i tokom radnji kopiranja/vraćanja u prethodno stanje samo prilikom menjanja veličine.


Probna verzija

Preuzimanje Hard Disk Manager

30 dana Probna verzija

Veličina: 78.5 MB

Dokumentacija

(Engleski)
Hard Disk Manager 15 Suite
Uputstvo

Veličina: 5.7 MB

Kontakti

+49 (0)761-59018-201
Zahtev za prodaju
Kontaktirajte nas samo na engleskom.

Preporuka

Hard Disk Manager Professional (Engleski)

Hard Disk Manager Professional


Sve što vam treba za profesionalno upravljanje sistemom i čvrstim diskom!

Saznajte više