Moj nalog

Verzija na engleskom

HFS+ for Windows® 10

Pun pristup Mac HFS+ sistemu datoteka u Windows-u!

  • Jedino rešenje koje omogućava pun pristup HFS+ particijama na diskovima bilo kog tipa (GPT, MBR)

  • Prenos datoteka brzinom koja je veća od brzine izvornog HFS sistema datoteka

  • Potpuno kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 10

Universal File System Driver

Neometano prenosite podatke između Mac HFS+ sistema datoteka i NTFS-a na Windows-u® !

 

Sada ste u prilici da potpuno povežete Mac i Windows pomoću najbolje tehnologije za sisteme datoteka na tržištu. Paragon HFS+ for Windows je jedino rešenje koje pruža pun pristup (čitanje/upisivanje) HFS /HFSX particijama na bilo kom tipu diska (GPT, MBR) i većini verzija Windows-a. Pristupajte particijama koje su formatirane na Mac-u na Windows sistemima pomoću najbržeg i najstabilnijeg HFS upravljačkog programa na tržištu.

Potpuna kompatibilnost

Jedino rešenje koje obezbeđuje pun pristup HFS+ particijama na diskovima bilo kog tipa (GPT, MBR). Potpuna podrška za sve aktuelne verzije Windows-a (10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP; 2003, 2008 i 2012 R2 Server). Puna kompatibilnost sa Boot Camp upravljačkim programima.

 

Visoke performanse su ono po čemu se izdvajamo

Prenosite datoteke brzinom koja je veća od brzine izvornog HFS sistema datoteka. Veoma stabilan, čak i pri prenosu velikih multimedijalnih datoteka između sistema. Besprekorno radi na bilo kom tipu hard diska (USB, FireWire, ESATA, SATA ili IDE).

 

Izuzetna praktičnost

Ne treba da kupujete dodatne programe – pomoću našeg rešenja možete čak da koristite i HFS+ volumene GPT diskova u Windows-u XP. Paragon Software je prva kompanija koja je razvila komplet upravljačkih programa koji omogućavaju potpun pristup (čitanje/upisivanje) particijama većine sistema dadoteka!

 

Stručnjaci kojima možete da verujete

Od 1994. Paragon Software Group pruža pouzdana rešenja koja su se dokazala na tržištu pomoću kojih preko 8 miliona klijenata postiže maksimalnu produktivnost. Pratimo IT industriju, vesti i trendove i redovno vam šaljemo novosti o proizvodima i poboljšanja.

 

Posetite svoj lični MyParagon nalog na kojem redovno objavljujemo najnovije vesti i najbolje ponude.

Podrška

 

Uživajte u besplatnoj onlajn podršci! U slučaju bilo kakvog problema, naša efikasna i vrhunska podrška će vam pomoći. Svi naši korisnički proizvodi dolaze sa besplatnom podrškom dok god ih koristite. Saznajte više >

 

Nastojimo da svaki problem rešimo na vaše zadovoljstvo. Maksimalno iskoristite naše proizvode dugo nakon što ih kupite i instalirate!

 

My Paragon › Forum za podršku › Zahtev za podršku ›

 

 

Zbog specifičnosti opcije za brzo pokretanje Windows-a 10 i Windows-a 8, preporučujemo vam da je onemogućite pre instaliranja upravljačkog programa da biste sprečili moguća oštećenja sistema datoteka. Uputstva za isključivanje ove opcije potražite u Microsoft bazi znanja.