Moj nalog

Verzija na engleskom

HFS+ for Windows® 11

Pun pristup Mac HFS+ sistemu datoteka u Windows-u!

  • Jedino rešenje koje omogućava pun pristup HFS+ particijama na diskovima bilo kog tipa (GPT, MBR)

  • Prenos datoteka brzinom koja je veća od brzine izvornog HFS sistema datoteka

  • Potpuno kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 10

Universal File System Driver

Neometano prenosite podatke između Mac HFS+ sistema datoteka i NTFS-a na Windows-u® !

 

Sada ste u prilici da potpuno povežete Mac i Windows pomoću najbolje tehnologije za sisteme datoteka na tržištu. Paragon HFS+ for Windows je jedino rešenje koje pruža pun pristup (čitanje/upisivanje) HFS /HFSX particijama na bilo kom tipu diska (GPT, MBR) i većini verzija Windows-a. Pristupajte particijama koje su formatirane na Mac-u na Windows sistemima pomoću najbržeg i najstabilnijeg HFS upravljačkog programa na tržištu.

Potpuna kompatibilnost

Jedino rešenje koje obezbeđuje pun pristup HFS+ particijama na diskovima bilo kog tipa (GPT, MBR). Potpuna podrška za sve aktuelne verzije Windows-a (10, 8 / 8.1, 7; 2008 i 2012 R2 Server). Puna kompatibilnost sa Boot Camp upravljačkim programima.

 

Visoke performanse su ono po čemu se izdvajamo

Paragon HFS+ for Windows je rešenje zasnovano na Paragon UFSD tehnologiji (Paragon Universal File System Driver).

Prenosite datoteke brzinom koja je veća od brzine izvornog HFS sistema datoteka. Veoma stabilan, čak i pri prenosu velikih multimedijalnih datoteka između sistema. Besprekorno radi na bilo kom tipu hard diska (USB, FireWire, ESATA, SATA ili IDE).

 

Izuzetna praktičnost

Ne treba da kupujete dodatne programe – pomoću našeg rešenja možete čak da koristite i HFS+ volumene GPT diskova u Windows-u 7. Paragon Software je prva kompanija koja je razvila komplet upravljačkih programa koji omogućavaju potpun pristup (čitanje/upisivanje) particijama većine sistema dadoteka!

 

Stručnjaci kojima možete da verujete

Od 1994. Paragon Software Group pruža pouzdana rešenja koja su se dokazala na tržištu pomoću kojih preko 8 miliona klijenata postiže maksimalnu produktivnost. Pratimo IT industriju, vesti i trendove i redovno vam šaljemo novosti o proizvodima i poboljšanja.

 

Posetite svoj lični MyParagon nalog na kojem redovno objavljujemo najnovije vesti i najbolje ponude.

Podrška

 

Uživajte u besplatnoj onlajn podršci! U slučaju bilo kakvog problema, naša efikasna i vrhunska podrška će vam pomoći. Svi naši korisnički proizvodi dolaze sa besplatnom podrškom dok god ih koristite. Saznajte više >

 

Nastojimo da svaki problem rešimo na vaše zadovoljstvo. Maksimalno iskoristite naše proizvode dugo nakon što ih kupite i instalirate!

 

My Paragon › Forum za podršku › Zahtev za podršku ›

 

 

Zbog specifičnosti opcije za brzo pokretanje Windows-a 10 i Windows-a 8, preporučujemo vam da je onemogućite pre instaliranja upravljačkog programa da biste sprečili moguća oštećenja sistema datoteka. Uputstva za isključivanje ove opcije potražite u Microsoft bazi znanja.